Gadgets Video's AV Tech

DJI Avata 2 drone firmware update voor 100 fps slow-mo 4K opnames

DJI Avata 2 drone firmware update voor 100 fps slow-mo 4K opnames

Hoewel het lot van DJI in de Verenigde Staten met een mogelijk droneverbod misschien nog steeds in gevaar is, is het bijzonder leuk om te weten dat DJI zich nog steeds concentreert op het verder ontwikkelen en updaten van enkele van hun beste drone producten, zoals de Avata 2.

Het bedrijf komt met een groot aantal nieuwe firmware updates, niet alleen voor de Avata 2, maar ook voor andere DJI producten zoals de RC Motion 2, FPV Remote Controller 3, DJI Goggles Integra, Goggles 2, Goggles 3 en anderen.

We kijken hier echter specifiek naar de DJI Avata 2. Want de nieuwe firmware-update voor Avata 2 brengt een aantal opwindende nieuwe opname specificaties. Die mogelijkheden bieden veel dronevideo professionals nog veel meer visuele opties bij het opnemen van interessante video’s vanuit de lucht.

Meer nieuws over de DJI Avata 2 firmware update

De DJI Avata 2, die vorig jaar op werd geïntroduceerd, zorgt met de Googles 3 en RC Motion 3 voor een behoorlijke meeslepende ‘drone-vlieg-en-video-opname-ervaring’. Het werd zo zelfs één van DJI’s spannendste en interessantste drone projecten van het afgelopen jaar.

De Avata 2 kon al ultrabrede 4K HDR video-opnamen van 155 graden opnemen en hierbij een 10-bit D-log M-ondersteuning bieden. Deze snelle FPV vliegende drone is daarmee zonder meer in staat om uiterst boeiende en dynamische POV content voor alle soorten videomakers te bieden.

Deze nieuwe update breidt dat nu echter met de unieke optie uit om 4K beelden met 100 fps slow motion video op te nemen. Dit is een grote verbetering die de DJI Avata 2 nog populairder zal maken bij diverse drone liefhebbers.

Andere DJI updates

Naast de nieuwe update voor de Avata 2 heeft DJI ook enkele firmware updates toegevoegd voor de DJI Goggles Integra en DJI Goggles 2 en 3. Dit zijn gadgets die met de Avata 2 te koppelen zijn. Iets wat ook voor de DJI RC Motion 2 en DJI FPV Remote Controller 2 geldt. Al deze apparaten ontvangen een nieuwe ondersteuning voor Remote ID en algemene updates voor verbeterde prestaties en een verhoogde betrouwbaarheid.

Als je bijzonder nieuwsgierig naar de Avata 2 in het algemeen bent, surf dan voor meer informatie naar deze link van de quadcopter-shop.nl. Hieronder vind je al een aantal belangrijke specificaties van deze DJI Avata 2:

  • Snel FPV vliegen met dynamische POV inhoud
  • Ultrabrede 4K HDR video met een 155° gezichtsveld
  • Omlaag/achterwaartse verrekijker Fisheye sensoren
  • O4-transmissie tot 13,1 kilometer afstand
  • Configuratie met twee zenders en vier ontvangers
  • Acrobatische manoeuvres via één druk op de knop
  • RockSteady & HorizonSteady-stabilisatie
  • 10-bits D-Log M-ondersteuning
  • Tot 23 minuten vliegtijd
  • Geïntegreerde propeller bescherming

De DJI Avata 2 FPV drone en Goggles 3 combo

De DJI Avata 2 FPV drone verbetert zichzelf steeds verder en blijft alle beginnende en doorgewinterde dronepiloten zo een sublieme kans geven om met FPV vliegen een meeslepende content creatie mogelijk te maken.

De compacte drone is speciaal ontworpen om snel op lage hoogtes te vliegen en zich door krappe ruimtes te wurmen. Iets wat ook zeer goed te zien is in DJI Avata’s spectaculaire Porsche Museum FPV drone video.

De DJI Goggles 3 maakt gebruik van O4 videotransmissie technologie waarmee gebruikers hun drones op een futuristische wijze via een live first-person video feed kunnen besturen. Dit is een functie die tot op een afstand van ruim 13 kilometer toegankelijk is.

De Goggles 3 beschikt bovendien over ingebouwde micro-OLED displays om haar gebruikers, in een resolutie van 1080p en met 100 frames per seconde, een feed van hun drone te laten zien!

Leg de sensatie van een drone vlucht nu met ultrascherpe 4K 100 fps video vast met de compacte DJI Avata 2 drone, die speciaal ontworpen is voor snel FPV vliegen en een dynamische video-opname.

Bron